ZATVOR I ZABRANA ULASKA U SRBIJU: Nemac osuđen na pet godina zbog krijumčarenja droge

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVOR I ZABRANA ULASKA U SRBIJU: Nemac osuđen na pet godina zbog krijumčarenja droge

C. A. iz Frankfurta posle priznanja krivice za krijumčarenje pet kilograma kokaina osuđen na pet godina zatvora Više javno tužilaštvo u Vranju postiglo je sporazum sa nemačkim državljaninom C. A. (39), po kojem mu je, na osnovu priznanja krivice za krijumčarenje pet kilograma kokaina, izrečena kazna zatvora od pet godina zatvora, potvrđeno je ''Novostima''. C. A. iz Frankfurta je uhapšen 3. aprila na graničnom prelazu Preševo prilikom pokušaja da na izlazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Srbije prokrijumčari smešu kokaina i tetramisola, u količini od 4,9 kilograma.Droga je bila upakovana u pet paketa, oblepljena selotejp trakom i smeštena u unutrašnjem delu zvučnika u prtljžniku vozila.Pored kazne zatvora, osumnjičenom nemačkom državljaninu se izriče i mera bezbednosti oduzimanja putničkog vozila marke ''golf GTI'', kao i mera bezbednosti proterivanje stranaca iz zemlje u trajnju od tri godine, kažu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Strancu uhvaćenom sa 5 kg kokaina zatvor od 5 godina

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2017

Nakon što su ga carinici kod Preševa 3. aprila uhvatili sa oko 5 kilograma, turski državljanin sa prebivalištem u Nemačkoj i Više tužilaštvo u Vranju postigli su sporazum prema kome će on biti osuđen na 5 godina zatvora, uz 3 godine zabrane ulaska u Srbiju...Osim zaplenjenog kokaina, od C....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.