Zaposleni u Tanjugu nisu dobili otkaz, prestao im radni odnos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zaposleni u Tanjugu nisu dobili otkaz, prestao im radni odnos"

Povodom netačnih i nepreciznih informacija koje su mediji prethodnih dana preneli, a koje se odnose na prestanak Javnog preduzeća Novinska agencija Tanjug, menadžment agencije saopštava:

Odlukom o prestanku rada javnog preduzeća odlučen je i radno-pravni status zaposlenih.

U skladu s tim, nijednom zaposlenom otkaz nije dao direktor Tanjuga, jer su svi ostali bez posla prestankom rada agencije, o čemu je odluku doneo osnivač.

Takođe, Odlukom je precizirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će, u skladu s prestankom rada Tanjuga, zaposlenima biti isplaćene otpremnine, za koje su, kako je saopšteno iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sredstva opredeljena.

Svi postupci koji su u toku zasnivaju se na pomenutoj Odluci Vlade, koja je objavljena 5. novembra u Službenom glasniku RS, i odgovarajućim zakonskim propisima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopštenje Tanjuga

Izvor: Studio B, 18.Nov.2015

Prestankom rada Tanjuga prestao i radni odnos zaposlenima..Povodom netačnih i nepreciznih informacija koje su mediji prethodnih dana preneli, a koje se odnose na prestanak Javnog preduzeća Novinska agencija Tanjug, menadžment agencije saopštava:..Odlukom Vlade Republike Srbije - kao osnivača i vlasnika...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.