Vulin: Priština se plaši Srpske liste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Priština se plaši Srpske liste

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je Srbe na Kosovu i Metohiji da na predstojećim izborima 6. oktobra glasaju za Srpsku listu jer na taj način, kako kaže, glasaju za vezu sa Beogradom i Vladom Srbije.

On je, za TV Pink, naglasio da se prištinske vlasti boje Srpske liste, jer znaju da će ta lista biti u najboljim odnosima i vezi sa Beogradom.

"Šiptari se boje Srpske liste i iskreno se boje Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vučića. Srpska lista je u saradnji sa Beogradom u uvek će biti u saradnji sa svojim narodom i svojom Vladom. A s kim drugim da bude? Svi koji pokušavaju da dobiju glasove od Albanaca i da se na taj način lažno predstave kao predstavnici Srba, da bi ušli u kosovski parlament i podržali sutra neku šiptarsku vladu, ne rade za Srbiju", naglasio je on.

Dodaje da na KiM pokušavaju da primene "Komšićev model" iz BiH, gde je predstavnik hrvatskog naroda izabran bošnjačkim glasovima.

"To hoće i na KiM da urade, da srpske poslanike izaberu malim brojem šiptarskih glasova", naveo je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VULIN ZA PINK: Kosovski Albanci se iskreno boje Srpske liste i Vučića! Hoće da primene 'Komšićev model' (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 30.Sep.2019

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je Srbe na KiM da na predstojećim izborima 6. oktobra glasaju za Srpsku listu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.