Vlada Grčke još bez odluke o produžavanju zabrane ulaska za državljane Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 13:53

Vlada Grčke još bez odluke o produžavanju zabrane ulaska za državljane Srbije

Vlada Grčke još nije donela odluku po pitanju eventualnog produžavanja zabrane ulaska državljanima Srbije u tu zemlju posle 15. jula, a zbog pandemije virusa Covid-19, rečeno je u Ministarstvu spoljnih poslova u Atini za grčku novinsku agenciju ANA-MPA, koja je pitanje tom Ministarstvu uputila u ime Tanjuga.

Ističu, međutim, da su sve opcije u razmatranju. U grčkom Ministarstvu navode da je i dalje na snazi zabrana ulaska građanima Srbije do 15. jula, te da još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nema nove odluke o eventualnom produžavanju te zabrane.

 "Zvanično, zabrana traje do 15. jula", navodi se u odgovoru grčkog MSP i dodaje da su sve opcije u razmatranju.

Mediji u Beogradu danas su preneli nezvaničnu informaciju da su grčke vlasti produžile meru zabrane ulaska za državljane Srbije do 1. avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Srbije i dalje na "crnoj listi": Hoćemo li proći svih 9 "krugova pakla"?

Izvor: B92, 13.Jul.2020

Iako su iz Grčke stigle vesti da će u ovu državu od 15. jula moći da se uđe samo sa PCR negativnim testom ne starijim od 72 sata, ne zna se da li će rampa za naše građane ipak ostati spuštena bar još u naredne tri nedelje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.