Vesić: Vučić će odluku o Tirani doneti u interesu Srbije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Dec.2022, 11:53

Vesić: Vučić će odluku o Tirani doneti u interesu Srbije

BEOGRAD – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i funkcioner SNS, Goran Vesić, izjavio je danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odluku o učešću na Samitu EU – Zapadni Balkan, 6. decembra u Tirani, doneti isključivo u interesu Srbije i njenih građana. “Ne znam da li će predsednik otići u Tiranu i kakvu će odluku […]
Vest Vesić: Vučić će odluku o Tirani doneti u interesu Srbije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama: Srbija će imati predstavnika u Tirani, Vučić nema drugi izbor nego da dođe

Izvor: Danas, 04.Dec.2022

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da će Srbija imati predstavnika na Samitu EU-Zapadni Balkan 6. decembra u Tirani i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema drugi izbor nego da dođe, preneo je danas Kossev pisanje prištinskih medija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.