Vesić: Tužilaštvo da sasluša Stefanovića i utvrdi činjenice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2022, 13:21

Vesić: Tužilaštvo da sasluša Stefanovića i utvrdi činjenice

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da tužilaštvo treba da preduzme mere u skladu sa zakonom, sasluša Nebojšu Stefanovića i utvrdi činjenice u vezi sa optužbama koje je iznela bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović u intervjuu Objektivu.

"Odgledao sam taj intervju u dahu i jedino što mogu da kažem, kao član Predsedništva SNS-a, je da najmanje što može da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << desi da tužilaštvo preduzme mere u skladu sa zakonom i sasluša Stefanovića i ljude koji su prozvani i utvrdi činjenice", rekao je Vesić za TV Pink.

Dodao je da je to nije intervju "nekoga sa ulice", već osobe koja je bila na važnim položajima i optužena je za teška krivična dela, tako da njena priča, kaže, ima mnogo veću težinu.

"Bio sam blago šokiran kada sam čuo sve to u intrvjuu", rekao je Vesić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.