Pokret socijalista: Ako Vučić ne bude kandidat na izborima, Vulin će se kandidovati za predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2021, 12:35

Pokret socijalista: Ako Vučić ne bude kandidat na izborima, Vulin će se kandidovati za predsednika

Boljeg od Aleksandra Vučića, ni SNS, ni srpski svet nemaju, ali ako Vučić ne bude kandidat na predsedničkim izborima, biće Aleksandar Vulin, saopštio je danas Pokret socijalista.

"Ako se Vučić ne kandiduje, bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama, Pokret socijalista će izaći sa svojim kandidatom, a ukoliko članstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << usvoji predlog Predsedništva, naš kandidat će biti predsednik PS i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin", navedeno je u saopštenju.

"Vučić je bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg - Aleksandra Vulina", kaže se u saopštenju.

"Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina, odlučeno je na sednici Predsedništva Pokreta socijalista", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret socijalista: Ako se Vučić ne kandiduje, Vulin u trci za predsednika Srbije

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2021

Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati svog lidera Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.