Otvaranje prostora za praktičan rad mladih  CoWorking Oktobarh

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje prostora za praktičan rad mladih "CoWorking Oktobarh"

Neformalna grupa "Oktobarh" u novosadskom Domu b-612 osposobila je poseban kutak koji će od subote od 10 sati biti na raspolaganju mladima za "hands-on", istraživačke i konstruktorske radionice.

Mobilni rasklopivi stolovi pružaju mogućnost individualnog i grupnog rada, pogodni su za organizovanje edukacije, radionica ili izložbi, kako u unutrašnjim prostorijama Doma tako i u dvorištu.

Tokom trajanja četvrtog festivala arhitekture "Oktobarh" stolovi će biti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raspolaganju učesnicima i učesnicama, a nakon toga i svim zainteresovanim studentima i studentkinjama.

"CoWorking Oktobarh" podržan je kroz projekat "LOKOMOTIVA 2019", koji realizuju udruženja "HMM...", "BalkanIDEA Novi Sad" i "Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine CEKRO".

Projekat se sprovodi uz podršku programa OPENS 2019, koji se sufinansira sredstvima Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Ministarstva kulture i informisanja, kao i Gradske uprave za sport i omladinu - Kancelarije za mlade, u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2019. godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.