NOVI SAD U VATRENOM PRSTENU Gorelo sve oko grada, vatrogasci apeluju: Ne palite šiblje!

Izvor: Blic, 24.Feb.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SAD U VATRENOM PRSTENU Gorelo sve oko grada, vatrogasci apeluju: Ne palite šiblje!

Novosadska Vatrogasna brigada juče je imala preko 30 intervencija zbog požara koje su nepažnjom izazvali stanovnici rubnih delova grada spaljujući biljni otpad.

- Poslednji je izbio kasno sinoć i on je ugašen. Gori oko autoputa, gori oko magistralnih puteva, gori Fruška gora i to sve zbog spaljivanja otpada od trave, useva i raznog šiblja. Sve ekipe su nam stalno na terenu i apelujemo na građane da se već jednom opamete i to ne rade – poručuju u izjavi za ’’Blic’’ iz Vatrogasne brigade.

Na sreću, do sada požari nisu zahvatili nijedan objekat niti je iko povređen, ali samo zahvaljujući brzim intervencijama vatrogasaca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Česti požari, ne palite biljni otpad

Izvor: NoviSad.com, 24.Feb.2017

Novosadski vatrogasci juče su imali više od 30 intervencija zbog požara koje su nepažnjom izazvali stanovnici rubnih delova grada spaljujući biljni otpad. U..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.