Mađarska preuzima komandu nad Kforom u novembru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 13:01

Mađarska preuzima komandu nad Kforom u novembru

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je da bi Mađarska u novembru trebalo da preuzme komandu Kfora na Kosovu.

On je to kazao u Briselu u nedelju, uoči samita NATO, i dodao da je uloga Mađarske u NATO značajnija nego ikada pre, prenosi portal Hangari tudej.

Prema njegovim rečima, Mađarska je povećala broj vojnika na KiM na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 500 i planira da koordiniše vakcinaciju osoblja protiv korona virusa.
Pogledaj vesti o: NATO skup,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sijarto: Mađarska preuzima komandu Kfor-a u novembru

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je da bi Mađarska u novembru trebalo da preuzme komandu Kfor-a na Kosovu...On je to kazao u Briselu u nedelju, uoči samita NATO, i dodao da je uloga Mađarske u NATO značajnija nego ikada pre, prenosi portal Hangari tudej...Prema njegovim rečima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.