Kiša otežava vožnju, teretnjaci na Batrovcima čekaju 5 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša otežava vožnju, teretnjaci na Batrovcima čekaju 5 sati

Kiša koja je padala, a koja je najavljena i u toku ove večeri u većem delu zemlje, uslovila je otežane uslove za vožnju.

Iz AMSS apeluju na vozače da smanje brzinu i povećaju odstojanje jer ovakve vremenske prilike dovode i do čestih saobraćajnih nezgoda.

Prema najnovijim podacima, ima zadržavanja za putnička vozila na graničnim prelazima, i to - na Horgošu, izlaz, 15 minuta, Preševo, ulaz, 20 minuta, Preševo izlaz, 40 minuta.

Zadržavanja ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i na teretnim terminalima naših GP: Horgoš, izlaz, dva sata, Kelebija, izlaz, dva sata, Gradina, izlaz, sat vremena, Batrovci, izlaz, pet sati, Šid, izlaz, četiri sata, Bačka Palanka, izlaz, sat vremena.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.