Bajkeri napali fudbalere Arsenala, Kolašinac ih goloruk rasterao  (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri napali fudbalere Arsenala, Kolašinac ih goloruk rasterao (VIDEO)

Nožem naoružani bajkeri napali su u Londonu nemačkog reprezentativca Mesuta Ezila i bosanskog fudbalera Seada Kolašinca.

Igrače Arsenala Ezila i Kolašinca, koji su se automobilom kretali kroz severni deo grada, jurili su na motorima nepoznata lica.

Ezil je, zbog opasnosti koja mu je pretila, nasred ulice zaustavio automobil i pobegao u jedan turski restoran, a za to vreme je Kolašinac pokušao da odbrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napade.

Zaposleni restorana uspeli su bajkere, nakon pokušaja napada, da oteraju.

Britanska policija potvrdila je napad, i Skotland jard saopštio je da su osumjičena lica na motorima pokušala da opljačkaju jednog muškarca.

Navedeno je i da nije bilo hapšenja.

Jedan svedok je britanskom“ Dejli mejlu“ rekao da je Ezil bio u panici, kao što bi bio svako koga neko juri nožem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi detalji, Ozil trčao najbrže u životu, Kolašinac zapanjio Englesku, reakcijom posle napada!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019

Sve što se dešavalo, deluje nadrealno. Priča rasvetljena nakon svedočenja ljudi iz obližnjeg restorana. Sead Kolašinac ne uzmiče!..Priča je brzo obišla planetu, Sead Kolašinac je sprečio pljačku svog saigrača. Razbojnici na motorima su imali plan da razbiju staklo na kolima i pod pretnjom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.