Smenjen beogradski odbor DSS-a

Izvor: RTS, 25.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen beogradski odbor DSS-a

Stranka Vojislava Koštunice smenila je rukovodstvo beogradskog odbora te stranke i najavila da će odborom do marta rukovoditi Predsednik DSS-a.

Do marta na čelu beogradskog odbora-Vojislav Koštunica

Demokratska stranka Srbije smenila je rukovodstvo beogradskog odbora i njim će, do marta, privremeno rukovoditi predsednik stranke Vojislav Koštunica, izjavio je danas portparol DSS-a Andreja Mladenović.

"Izvršni odbor stranke je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da izmeni odluku o organizaciji stranke u glavnom gradu, a Koštunica je odlučio da podrži beogradski odbor tako što će ga u periodu od tri meseca lično voditi i dati poseban podsticaj i snagu u jačanju stranačke organizacije", rekao je Mladenović agenciji Beta.

Upitan da li je do promena došlo jer se rukovodstvo DSS-a ne slaže sa dosadašnjim predsednikom Nenadom Komatinom i ostalim čelnicima gradskog odbora po pitanju saradnje sa Demokratskom strankom, Mladenović je rekao da to nema veze sa drugim strankama i koalicijom.

"Ovo je unutrašnja promena vezana za pravljenje još bolje organizacije gradskog odbora i boljeg definisanja naše politike i to nema veze sa drugim strankama i koalicijom", naveo je portparol te stranke.

U martu će biti izbrano novo rukovodstvo stranačkih organa na gradskom nivou, a potpredsednici Gradskog odbora privremeno će biti funkcioneri DSS-a Siniša Kovačević i Miloš Jovanović.

Andreja Mladenović biće na čelu privremenog Izvršnog odbora beogradskog odbora DSS-a i baviće se organizacionim pitanjima i formiranjem stručnih odbora radi boljeg definisanja gradske politke stranke.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rapušten beogradski odbor DSS

Izvor: Mondo, 25.Dec.2008

Demokratska stranka Srbije (DSS) smenila je rukovodstvo beogradskog odbora i njim će do marta privremeno rukovoditi predsednik stranke Vojislav Koštunica, izjavio je portparol DSS-a Andreja Mladenović.

Nastavak na Mondo...

Vojislav Koštunica na čelu beogradskog odbora DSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2008

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović ocenio je danas da je za tu stranku Beograd važan i da je zbog toga DSS odlučila da izmeni organizaciju stranke u glavnom gradu i postavi privremene organe koji će u roku od tri meseca pripremiti novi model stranačke organizacije...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Koštunica vodi beogradski DSS

Izvor: Kurir, 26.Dec.2008, 07:37

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) smenila je rukovodstvo beogradskog odbora, kojim će do marta privremeno rukovoditi predsednik stranke Vojislav Koštunica. Portparol DSS Andreja Mladenović kaže da se Izvršni odbor odlučio da izmeni odluku o organizaciji stranke u glavnom gradu kako bi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.