Vojislav Koštunica na čelu beogradskog odbora DSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojislav Koštunica na čelu beogradskog odbora DSS

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović ocenio je danas da je za tu stranku Beograd važan i da je zbog toga DSS odlučila da izmeni organizaciju stranke u glavnom gradu i postavi privremene organe koji će u roku od tri meseca pripremiti novi model stranačke organizacije.

On je ukazao da je za organizaciju stranke od najvećeg značaja što je predsednik DSS Vojislav Koštunica odlučio da podrži Beogradski odbor tako što će ga u periodu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri meseca lično voditi i tako dati poseban podsticaj i snagu u jačanju stranačke organizacije u gradu, naveo je Mladenović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

"Za stranku u Beogradu je posebno važno i to što će potpredsednici Gradskog odora Siniša Kovačević i Miloš Jovanović svojim ličnim i profesionalnim ugledom i znanjem dodatno doprineti radu Demokratske stranke Srbije u Beogradu", dodao je portparol DSS.

Prema njegovim rečima, formiran je i Privremeni izvršni odbor Gradskog odbora koji će on voditi, a koji će se baviti organizacionim pitanjima i formiranjem stručnih resornih odbora u cilju još boljeg definisanja gradske politike DSS i isticanjem programskih rešenja za sve veće probleme u glavnom gradu.

"Okupićemo na ovaj način veliki broj stručnjaka i drugih uglednih ljudi u Beogradu, u cilju pravljenja jasne alternative sadašnjoj nesposobnoj vlasti u glavnom gradu. Rad privremenih organa trajaće do marta, kada je planirano da se izabere novo rukovodstvo Gradskog odbora", rekao je Mladenović.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.