Smenjen Milan Obradović

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen Milan Obradović

Beograd -- Vlada Srbije donela je odluku da smeni Milana Obradovića, dosadašnjeg direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Na mesto Obradovića postavljen je Milan Stevović, nekadašnji advokat i sudija opštinskog suda u Požegi do početka devedesetih.

Milan Obradović je na mesto direktora Uprave u Ministarstvu pravde koja je zadužena za zatvore u Srbiji postavljen u oktobru 2008. godine.

Obradović je inače policijski general, bio je direktor Beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije, ali je sredinom 2004. godine, ubrzo nakon formiranja prve vlade Vojislava Koštunice, smenjen s tog mesta, a već sledeće godine je protiv njega pokrenut krivični postupak, zbog čega je i dva meseca proveo u pritvoru zbog navodnog iznuđivanja dokaza i torture nad Makinom grupom. Tužilaštvo je posle nekolik godina zbog nedostatka dokaza odustalo od postupka protiv Obradovića, dok su istovremeno pojedini analitičari i političari navodili da je Milanu Obradoviću tim postupkom naneta nepravda.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Milan Obradović smenjen

Izvor: Blic, 10.Okt.2012

Vlada Srbije postavila je na dašnjoj sednici Milana Stevovića za direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, saopštila je vladina kancelarija za medije. ..Tu dužnost je do sada obavljao Milan Obradović...Vlada Srbije je na istoj sednici za vršioca dužnosti generalnog direktora javnog preduzeća...

Nastavak na Blic...

Smenjen Milan Obradović

Izvor: S media, 10.Okt.2012

Vlada Srbije donela je odluku da smeni Milana Obradovića, dosadašnjeg direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija...Na mesto Obradovića postavljen je Milan Stevović, nekadašnji advokat i sudija opštinskog suda u Požegi do početka devedesetih...Milan Obradović je na mesto direktora Uprave...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.