Novi direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Milan Obradović smenjen

Izvor: Blic, 10.Okt.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Milan Obradović smenjen

Vlada Srbije postavila je na dašnjoj sednici Milana Stevovića za direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, saopštila je vladina kancelarija za medije.

Tu dužnost je do sada obavljao Milan Obradović.

Vlada Srbije je na istoj sednici za vršioca dužnosti generalnog direktora javnog preduzeća rudnika Resavica imenovala Vladana Miloševića, a za direktora Republičkog geodetskog zavoda Zorana Krejovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Stevović direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2012

Vlada Srbije danas je postavila Milana Stevovića za direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde i državne uprave.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Umesto Obradovića novi direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija

Izvor: Danas, 11.Okt.2012, 00:24

Vlada Srbije postavila je na jučerašnjoj sednici Milana Stevovića za direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija umesto dosadašnjeg direktora Milana Obradovića koji je razrešen dužnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.