Šešelj treba da svedoči za Mladića

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj treba da svedoči za Mladića

Odbrana generala Ratka Mladića potvrdila je tokom današnjeg suđenja pred Haškim tribunalom da se među svedocima odbrane, koji su planirani da u narednom periodu, daju iskaz nalazi i lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj.

Branko Lukić, advokat generala Ratka Mladića, naveo je da je odbrana ranije podnela zahtev da Šešelj svedoči posredstvom video veze iz Srbije, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na privremenoj slobodi.

Tužilac Alan Tiger zatražio je da odbrana povuče svoj zahtev za svedočenje putem video veze kao bespredmetan, s obzirom da je Tribunal naložio da Šešelj, zbog kršenja uslova boravka na privremenoj slobodi, bude vraćen u sudski pritvor u Ševeningenu, javljaju mediji u Srbiji.

Mladićeva odbrana je odbila da to učini, dok situacija sa Šešeljem ne bude razrešena.

Šešelj je pred Tribunalom do sada svedočio u odbranu bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića i nekadašnjeg predsednika Republike Srpske Krajine Gorana Hadžića.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šešelj će svedočiti u odbranu Mladića

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2015

Odbrana generala Ratka Mladića potvrdila je tokom današnjeg suđenja pred Haškim tribunalom da se među svedocima odbrane koji su planirani da u narednom periodu daju iskaz nalazi i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj...Branko Lukić, advokat generala Ratka Mladića, naveo je da je odbrana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.