Šešelj prostao da dođu naši lekari, ali ima uslov

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj prostao da dođu naši lekari, ali ima uslov

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prihvatio je da ga u Hagu pregleda lekarski tim iz Srbije, ali uz uslov da ih predvodi Milovan Bojić, bivši ministar zdravlja i funkcioner Jugoslovenske levice, piše današnji "Informer".

Foto: Beta, arhiva

Kako saznaje list, Šešelj je već zvao Bojića telefonom i zamolio ga da okupi specijaliste i što pre dođu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Hag.

"To je njegov glavni uslov da prihvati lekarsku pomoć iz Srbije. Njih dvojica su već razgovarali, a Bojić je prihvatio Šešeljevu molbu. Čim se lekari okupe, tim putuje u Hag", rekao je sagovornik "Informera".

Bojić je listu potvrdio da radi na lekarskom timu.

"U koordinaciji sa Šešeljem, i Savetom za saradnju sa Hagom, trenutno formiramo tim doktora koji bi trebalo da ga pregleda. Čim se specijalisti okupe, otputovaćemo da utvrdimo koliko je loše Šešeljevo zdravstveno stanje", rekao je Bojić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šešelj prihvatio da ga pregleda tim srpskih lekara

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prihvatio je da ga u Hagu pregleda lekarski tim iz Srbije, ali uz uslov da ih predvodi Milovan Bojić, bivši ministar zdravlja i funkcioner Jugoslovenske levice...- To je njegov glavni uslov da prihvati lekarsku pomoć iz Srbije. Njih dvojica su već...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.