Šešelj pozavao Vučića na televizijski duel

Izvor: RTS, 28.Sep.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj pozavao Vučića na televizijski duel

Predsednik SRS Vojislav Šešelj predložio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da, umesto TV duela protiv pet predstavnika opozicije, prihvati poziv za televizijsko suočavanje "jedan na jedan" i to najpre sa njim, kao liderom najjače parlamentarne opozicione stranke.
"Ovo je moj novi izazov Aleksandru Vučiću za taj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << televizijski duel. Neka on odabere televiziju, neka odabere i voditelja i neka se dobro spremi za taj televizijski duel", rekao je Vojislav Šešelj, a navodi se u saopštenju te stranke.
Kako se dodaje, radikali smatraju da je ponuda predsednika Republike da se održi televizijski duel u kojem bi on sam nastupio protiv pet lidera opozicionih partija "nekorektna i pomalo ponižavajuća".
Za radikale bi, navode, bilo prihvatljivo da Vučić ponudi da sa svakim od lidera ključnih opozicionih stranaka ima televizijski duel, a prvo sa predstavnikom SRS, pošto su, kažu, najjača parlamentarna opoziciona partija.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.