Šešelj operisan u Beogradu, čeka se nalaz

Izvor: Mondo, 19.Jul.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj operisan u Beogradu, čeka se nalaz

Predsednik Srpske radikalne stranke i haški zločinac protiv čovečnosti, Vojislav Šešelj, operisan je danas na Klinici za maksilo-facijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Na čelu hirurške ekipe koja je izvela hirurški zahvat bio je dr Milan Romić, a zahvat je izveden zbog patoloških promena na žlezdama vrata, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je iz SRS.

Uzorci su predati na patološko-histološku analizu, a onkološko-hirurški konzilijum koji prati zdravstveno stanje Šešelja, po dobijenim analizama razmotriće dalji tok lečenja, sa stanovišta da li su promene na žlezdama vrata u sklopu osnovne bolesti ili su poseban patološki proces.

Šešelju je krajem 2013. godine u Hagu, u toku procesa u kom je osuđen za zločine protiv čovečnosti zbog proterivanja Hrvata iz Srbije1992. godine, operisan tumor debelog creva.

"Ponosan na sve zločine, spreman da ih ponovim"
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šešelj operisan na Klinici za maksilo-facijalnu hirurgiju

Izvor: Blic, 19.Jul.2018

Predsednik Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj operisan je danas na Klinici za maksilo-facijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.