Operisan Vojislav Šešelj

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operisan Vojislav Šešelj

Rasmatra se dalji tok lečenja

Predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj operisan je danas na Klinici za maksilo-facijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na čelu hirurške ekipe koja je izvela hirurški zahvat bio je dr Milan Romić.

Zahvat je izveden zbog patoloških promena na žlezdama vrata, a uzorci su predati na patološko-histološku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << analizu. Onkološko-hirurški konzilijum koji prati zdravstveno stanje dr Vojislava Šešelja, po dobijenim analizama razmotriće dalji tok lečenja, sa stanovišta da li su promene na žlezdama vrata u sklopu osnovne bolesti ili su poseban patološki proces.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Šešelj operisan zbog patoloških promena na žlezdama vrata

Izvor: Beta, 19.Jul.2018

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj operisan je danas u Beogradu zbog patoloških promena na žlezdama vrata, saopštila je ta stranka."Zahvat je izveden zbog patoloških promena na žlezdama vrata, a uzorci su predati na patološko-histološku analizu. Onkološko-hirurški konzilijum...

Nastavak na Beta...

Šešelj operisan na Klinici za maksilo-facijalnu hirurgiju

Izvor: BKTV News, 19.Jul.2018

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj operisan je danas na Klinici za maksilo-facijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.."Zahvat je izveden zbog patoloških promena na žlezdama vrata, a uzorci su predati na patološko-histološku analizu. Onkološko-hirurški...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.