Šešelj nije podneo ostavku, saglasan sa zahtevima protesta

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj nije podneo ostavku, saglasan sa zahtevima protesta

Lider SRS Vojislav Šešelj je izjavio da je nezadovoljan izbornim rezultatima i veruje da je bilo krađe na izborima. Dodao je da će SRS sve ispitati.

Šešelj je naglasio da se ne povlači sa čela stranke. "Ne povlačim se, niko nije ni tražio moju ostavku", rekao je on.

Šef SRS je na konferenciji za medije kazao i da je bila neravnopravna kampanja, kao i nije imao ni jedan procenat pojavljivljanja u medijima sa nacionalnom frekvencijom u odnosu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Lider SRS je naglasio da je presudno bilo što se "Vučić pojavio sa mamom i tatom na televiziji".

- Presudno je bilo što se Vučić pojavio sa mamom i tatom na televiziji, a ja sam siroče i nemam ni mamu ni tatu - rekao je Šešelj i dodao da će SRS razloge neuspeha tražiti i u sebi samima.

Istakao je da u javnosti postoji "usijanje raspoloženja - ili Voliš Vučića ili ga ne voliš".

Šešelj je rekao i da se slaže sa zahtevima demonstranata koji tri dana protestuju u nekoliko gradova širom Srbije.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dačić: Kakav to mađioničar može da pokrade 40 odsto glasova

Izvor: N1 televizija, 06.Apr.2017

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je, komentarišući proteste mladih, da je Srbija demokratska zemlja i da svako ima pravo da protestuje "dok su ti protesti mirni i dok nema ugrožavanja države"...Dačić je kazao da je svako slobodan da raspolaže svojim političkim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.