Šešelj ima šanse da galami, ali neće biti drugog kruga

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šešelj ima šanse da galami, ali neće biti drugog kruga"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ga lider radikala Vojislav Šešelj nikada nije pobedio i poručio je da na sledećim izborima neće ni biti drugog kruga.

Nikolić je na pitanje kako vidi Šešelja kao protivkandidata na predstojećim izborima rekao da su njegova i Šešeljeva politička snaga već izmerene i u stranci u kojoj su zajedno bili, te da je jasno ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kakve rezultate ostvario.

- On mene nikad nije pobedio, ni upola glasova koliko sam ja ostvario - rekao je Nikolić i upitao koliko je poslanika imala stranka kada je on izašao, a koliko ima sada.

- Šešelj ima šanse da ga slikate, da galami, ali ovi izbori neće imati drugi krug - rekao je Nikolić.

Nikolić je ocenio da predsednik Vlade treba da odluči da li će biti parlamentarnih izbora ili ne.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.