Šešelj hteo u stolicu Maje Gojković: Dame i gospodo VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj hteo u stolicu Maje Gojković: Dame i gospodo VIDEO

Beograd -- Predsednik SRS Vojislav Šešelj pokušao je da održi konferenciju za novinare u Skupštini Srbije na mestu koje je bilo pripremljeno za Maju Gojković.

Šešelj se, po ulasku u Skupštinu, neposredno pre objavljivanja datuma izbora, uputio u centalni hol, u kom se obično održavaju konferencije za novinare, a gde je već bio postavljen sto za potpisivanje odluke o raspisivanju izbora. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Lider radikala seo je u stolicu namenjenu Maji Gojković, čak je i počeo obraćanje sa "dame i gospodo", čudio se zašto mu skupštinsko obezbeđenje ne dozvoljava i govorio da na tom mestu stalno drži konferencije.

Nakon kraće rasprave sa skupštinskim službenicima, ali i usled nedostatka tona, ustao je i drugu konferenciju za novinare, nakon one u stranačkim prostorijama, održao stojeći ispred postavljenog stola.

Lider radikala je nešto ranije izjavio da njegova SRS kreće u kampanju u petak "ometanjem Federike Mogerini".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta radi Šešelj u Majinoj stolici!? FOTO

Izvor: Mondo, 02.Mar.2017

Vojislav Šešelj danas je pokušao da održi konferenciju za novinare u Skupštini Srbije, na mestu koje je bilo pripremljeno za predsednicu Skupštine Maju Gojković za objavljivanje datuma održavanja predsedničkih izbora...Presdednik SRS se, po ulasku u Skupštinu, neposredno pre objavljivanja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.