Četvrtak, 02.03.2017.

14:38

Šešelj hteo u stolicu Maje Gojković: Dame i gospodo VIDEO

Predsednik SRS Vojislav Šešelj pokušao je da održi konferenciju za novinare u Skupštini Srbije na mestu koje je bilo pripremljeno za Maju Gojković.

Izvor: Tanjug

Šešelj hteo u stolicu Maje Gojković: Dame i gospodo VIDEO
Foto: Tanjug

Šešelj se, po ulasku u Skupštinu, neposredno pre objavljivanja datuma izbora, uputio u centalni hol, u kom se obično održavaju konferencije za novinare, a gde je već bio postavljen sto za potpisivanje odluke o raspisivanju izbora.

Lider radikala seo je u stolicu namenjenu Maji Gojković, čak je i počeo obraćanje sa "dame i gospodo", čudio se zašto mu skupštinsko obezbeđenje ne dozvoljava i govorio da na tom mestu stalno drži konferencije.

Nakon kraće rasprave sa skupštinskim službenicima, ali i usled nedostatka tona, ustao je i drugu konferenciju za novinare, nakon one u stranačkim prostorijama, održao stojeći ispred postavljenog stola.

Lider radikala je nešto ranije izjavio da njegova SRS kreće u kampanju u petak "ometanjem Federike Mogerini".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: