Šešelj: U četvrtak u 10.45ću posetiti Milorada Ulemeka Legiju

Izvor: Beta Video, 30.Maj.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: U četvrtak u 10.45ću posetiti Milorada Ulemeka Legiju

BEOGRAD - Predsednik SRS Vojislav Šešelj je rekao da će u četvrtak u 10.45 posetiti Milorada Ulemeka Legiju, a u petak u isto vreme Zvezdana Jovanovića, obojicu nazvavši ``srpskim junacima``. ``Ja ću im preneti poruku da Srbija čeka Legiju i Zvezdana da zajedno oslobadjamo Kosovo. Za danas smo završili, mirno se povlačimo i odlazimo``, rekao je Šešelj. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Legija ovlastio Šešelja da pokrene reviziju sudskog postupka?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2018, 10:06

Lider radikala Vojislav Šešelj posetio je danas u zatvoru Milorada Ulemeka Legiju osuđenog za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića koji mu je, tvrdi, dao "ovlašćenje" za pokretanje revizije tog postupka...Ulemek je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina..."Ovlašćujem dr Vojislava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.