Šešelj: Svi koji su napustili radikale, nisu nam ni vredeli

Izvor: Beta Video, 19.Maj.2023, 12:59

Šešelj: Svi koji su napustili radikale, nisu nam ni vredeli

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da se njegova stranka intenzivno sprema za izbore i da joj nije žao što su je neki članovi napustili. Na pitanje da li je teže sada spremati se za izbore, pošto su neki funkcioneri napustili stranku, pa je sada na primer dugogošnja funkcionerka SRS Nataša Jovanović sada ``perjanica`` Srpske napredne stranke, Šešelj je odgovorio da je ona ``prava perjanica, jer perje leti na sve strane``. (Ć1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpsku radikalnu stranku još niko nije zvao da se priključi velikom narodnom pokretu

Izvor: Beta Video, 19.Maj.2023

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj je dodao da Srpsku radikalnu stranku još niko nije zvao da se priključi velikom narodnom pokretu za državu čije je formiranje najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.(Ć2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Šešelj: Svi koji su napustili radikale, nisu nam ni vredeli (VIDEO)

Izvor: Beta, 19.Maj.2023

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da se njegova stranka intenzivno sprema za izbore i da joj nije žao što su je neki članovi napustili.Na pitanje da li je teže sada spremati se za izbore, pošto su neki funkcioneri napustili stranku, pa je sada na primer dugogošnja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.