Izvor: Beta, 09.Jul.2020, 16:23

Šešelj: Protesti protiv vlasti nastali spontano, nasilje na njima odgovara režimu

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj pozvao je danas one koji učestvuju na protestima protiv vlasti "da izbegavaju sukobe", i dodao da je protiv upotrebe prekomernog nasilja od strane policije, kao što je protiv upotrebe nasilja od strane demonstranata, za koje je rekao da "ne isljučuje mogućnost da ima grupica provokatora koje je režim ubacio".Šešelj je na konferenciji za novinare rekao da "nasilje najviše odgovara režimu"."Režim može da vodi kampanju protiv nasilja do mile volje da bi se zaboravili drugi problemi koji nas tište, i epidemija i nelegitimna Narodna skupština", kazao je Šešelj i dodao da se on do sada nije pojavljivao na protestima "da se ne bi nazvalo da neka stranka zloupotrebljava taj skup".Šešelj je apelovao na policiju da "se ne koriste tolike količine suzavca, jer ceo centar nije mogao da diše satima"."Mi smo potpuno protiv upotrebe nasilja u političkim sukobima i izražavamo saosećanje sa policajcima koji su ranjeni u uličnim sukobima u Beogradu ali i sa gradjanima koji su povredjeni u policijskom nasilju", rekao je Šešelj.On je dodao da je "deo policijskog primenjenog nasilja bio opravdan, tamo gde se vrše napadi na policiju i gde se ruši državna imovina, ali da je došlo i do prekoračenja upotrebe ...
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konferencija za novinare lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja

Izvor: Beta Video, 09.Jul.2020

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj održao je danas konferenciju za novinare u sedištu stranke. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Šešelj: Apelujem na učesnike protesta da izbegavaju sukobe

Izvor: Beta Video, 09.Jul.2020

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj apelovao je danas na one koji učestvuju na protestima protiv vlasti, za koje je rekao da su ``većinom ljudi čiste duše, neiskvarenih namera``, da izbegavaju sukobe. (CH10)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Šešelj: Protesti u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji organizovani spontano

Izvor: Beta Video, 09.Jul.2020

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj je rekao da smatra da su protesti u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji organizovani spontano ``i da iza njih ne stoji neka tajna služba``. (CH12)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.