Šešelj: Nije dobro da sva vlast bude u Vučićevim rukama

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Nije dobro da sva vlast bude u Vučićevim rukama

Kandidat za predsednika Srbije i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u petak na predizbornoj konvenciji u Kraljevu, da je na ovim izborima važno pobediti "kako sva vlast u Srbiji ne bila u rukama Aleksandra Vučića".

"Važno je pobediti na ovim izborima kako sva vlast u Srbiji ne bila u Vučićevim rukama, što nije dobro ni za Srbiju ni za Vučića. Pre više od 200 godina, demokratska politička teorija je usvojila princip podele >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vlasti, da bi jedna vlast drugu kontrolisala", kazao je Šešelj na kraljevačkom gradskom trgu.

On je okupljenim članovima i simpatizerima SRS pristalicama na gradskom trgu u Kraljevu kazao da će uspešno obavljati dužnost predsednika Srbije, kao i da će sa te funkcije kritikovati vlast za sve loše poteze.

Šešelj je rekao da jedino "majka Rusija Srbiji može da pomogne da se povrati Kosovo, prisajedini Republika Srpska, vrati Crna Gora srpstvu, i da u dogledno vreme diplomatskim putem oslobodimo Republiku Srpsku Krajinu".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šešelj: Važno je pobediti kako sva vlast ne bi bila u Vučićevim rukama

Izvor: Blic, 17.Mar.2017

Kandidat za predsednika Srbije i lider Srpske napredne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas na predizbornoj konvenciji u Kraljevu, da je na ovim izborima važno pobediti "kako sva vlast u Srbiji ne bila u rukama Aleksandra Vučića"...- Važno je pobediti na ovim izborima kako sva vlast u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.