Šešelj: Nema saradnje sa Sandom Rašković

Izvor: Press, 11.Feb.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Nema saradnje sa Sandom Rašković

Lider SRS Vojislav Šešelj, izjavio je danas da je radikalima koalicija sa Demokratskom strankom Srbije apsolutno neprihvatljiva, kao i da smatra da je besmisleno praviti predizborne koalicije.
          "Apsolutno ne postoji mogućnost za saradnju sa Sandom Rašković Ivić", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dodajući da su radikali za saradnju sa svim partijama nakon izbora koje su protiv ulaska Srbije u EU i za integraciju sa Rusijom.
Lider radikala je rekao i da smatra da je besmisleno praviti predizborne koalicije jer je to način da se izigra duh zakona.
"Zašto da pravimo predizborne koalicije - da bismo marginalne stranke veštački ubacili u parlament. Ako nismo sami u stanju da osvojimo cenzus, onda nam nije mesto u skupštini", rekao je Šešelj.
Šešelj je, objašnjavajući zašto ne može da sarađuje sa Rašković Ivić, rekao da je ona, gostujući na jednoj hrvatskoj televiziji, rekla da se u Srebrenici desio genocidan zločin.
"Onaj ko to kaže nema o čemu sa nama da razgovara. On je za nas politički mrtav", rekao je Šešelj. 
Navodeći da je Rašković Ivić rekla da su Hrvati po međunarodnom pravu mogli da reintegrišu Republiku Srpsku, on je rekao da svako ko smatra da su Hrvati imali pravo da okupiraju Republiku Srpsku Krajinu, za SRS je izdajnik srpskog naroda. 
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.