Šešelj: Ne umire mi se dok ne oslobodim Srbiju

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Ne umire mi se dok ne oslobodim Srbiju

Očekivali su da ću brzo umreti, ali ne umire mi se dok ne oslobodim Srbiju, poručio je danas predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i ponovio da se neće dobrovoljno vratiti u Hag, niti će bežati.

Na 9. kongresu SRS-a, na kome je jedini kandidat za predsednika, Šešelj je rekao da u decembru očekuje opšte izbore u Srbiji i da su radikali spremni da osvoje vlast.

"Naprednjački režim tvrdi da je zahtev za moj povratak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Hag udar na (Aleksandra) Vučića", naveo je Šešelj i ocenio da to nije tačno, već da je reč o udaru na njega.

Govoreći o zahtevu za njegov povratak u Haški tribunal, Šešelj je rekao da je tamo bio dovoljno dugo i da je "razbio" sud. Lider radikala je istakao da nema nameru da beži, a vlast može da ga uhapsi i da ga nosi na aerodrom.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.