Šešelj: Kandidatura Nikolića pozitivna stvar

Izvor: Beta Video, 16.Feb.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Kandidatura Nikolića pozitivna stvar

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je da je situacija povodom predsedničkih izbora jasnija nego pre nekoliko dana. Radikali su očekivali kandidaturu Aleksandra Vučića. ``Okolnost da se i Tomislav Nikolić pojavljuje kao predsednički kandidat mi smatramo pozitivnom``, dodao je Šešelj. Lider SRS je ocenio i da Nikolićeva kandidatura njemu olakšava posao u predsedničkoj trci jer će lakše doći do drugog kruga. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Šešelj: Selaković ozbiljan kandidat za premijera

Izvor: Beta Video, 16.Feb.2017

BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj je rekao da misli da je najozbiljniji kandidat za naslednika Vučića na premijerskoj pozicija Nikola Selaković, jer ga je, kako je ocenio, Vučić zbog toga čuvao od državnih funkcija poslednjih godinu dana. ``Selekavić je najmanje kompromitovan medju svim...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.