Šešelj: Evo s kim Vučić pravi koaliciju

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Evo s kim Vučić pravi koaliciju

Lider SRS Vojislav Šešelj mišljenja je da će SNS posle izbora praviti koaliciju sa DS, LDP-SDS-LSV, jer, kako kaže, neće imati sa kim drugim.

Foto: Tanjug, Jaroslav Pap

"Danas se završava izborna kampanja i kao što smo predviđali ovi izbori donose polarizaciju između evrounijatskih i proruskih političkih snaga. Posle izbora SNS će po svoj prilici da pravi koaliciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa demokratama i sa Čedomirom Jovanovićem, Borisom Tadićem i Nenadom Čankom, jer neće imati sa kim drugim", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare, dodajući da nije nemoguće da socijalisti ostanu ispod cenzusa.

Radikali su, dodao je, na drugoj strani i oni su i protiv SNS, ali i protiv DS i Bojana Pajtića, protiv LDP-SDS-LSV.

Šešelj je uveren i da posle izbora niko neće biti u stanju da sam formira vladu, apeluje na građane da izađu na izbore i glasaju za SRS i kaže da je svaki glas Vučiću, Pajtiću i "ovoj crnoj trojci" glas za EU, NATO, dalje srozavanje Srbije, a da je glas za SRS glas za integraciju sa Rusijom, carinski savez, ulazak u vojni savez ODKB.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.