ŠEŠELJ SE POVLAČI SA ČELA RADIKALA?! Evo kada se bira novi predsednik

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 12:45

ŠEŠELJ SE POVLAČI SA ČELA RADIKALA?! Evo kada se bira novi predsednik

Kaže da je u politici pružio sve što je mogao

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da će u maju ove godine biti održan kongres te stranke, na kom će se birati novi predsednik radikala.

On je u gostovanju na televiziji Hepi ocenio da će SRS u budućnosti ponovo biti jaka u Skupštini Srbije, ali bez njega na čelu.

- Ja što sam mogao da pružim, pružio sam. Narodu sam dosadio i više ne treba da smetam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vrhu stranke. Neko će novi doći na mesto predsednika i onda će stranka krenuti da obnavlja svoje redove - kazao je Šešelj.

Podsetio je i na to da je u nekoliko navrata u prethodnim godinama takođe želeo da se povuče sa čela stranke, ali da je to odbijeno na Centralnoj otadžbinskoj upravi SRS.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.