Ravnogorski pokret Srbije pozvao na bojkot Vojislava Šešelja

Izvor: KMnovine.com, 14.Mar.2016, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ravnogorski pokret Srbije pozvao na bojkot Vojislava Šešelja

Nazvao ga je "lažnim vojvodom" i pozvao članove stranke i simpatizere da ne glasaju za njega.



   

   
Ravnogorski pokret Srbije poziva sve članove i simpatizere, da na predstojećim izborima svoj glas ne daju lažnom četničkom vojvodi Vojislavu Šešelju.

Vojislav Šešelj od samog osnivanja SČP, a zatim i SRS koristi se četništvom na najvulgarniji način, a od sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << je napravio karikaturu iz Bulajićevih filmova.


Nekada pod patronatom Službe državne bezbednosti, a danas pod šapom nekih drugih moćnika Vojislav Šešelj od četništva pravi lakrdiju, i sve nas predstavlja kao skupinu masnih i krezavih bezumnika.

To je najbolje video i sam Vojvoda Đujić koji je Vojislavu Šešelju oduzeo titulu četničkog Vojvode.

Vojislav Šešelj ni u jednom ratu nije opalio ni jedan metak, a titula Vojvode se zaslužuje samo na bojnom polju.

Da tradicija četništva ne bi spala samo na bezumno divljanje Vojislava Šešelja pozivamo sve članove i simpatizere da mu ne daju glas na predstojećim izborima, kako bi ova politička štetočina zauvek otišla na smetlište istorije.

(saopštenje Ravnogorskog pokreta Srbije)


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Molimo za navođenje izvora


Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.