PRIŠTINA ĆE POLUDETI! ŠEŠELJ IMA REŠENJE: Za mene je dijalog u blokadi od 1999, a sad moramo uraditi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIŠTINA ĆE POLUDETI! ŠEŠELJ IMA REŠENJE: Za mene je dijalog u blokadi od 1999, a sad moramo uraditi OVO

Predsednik SRS Vojislav Šešelj, rekao je za poral srbijadanas.com, povodom blokade dijaloga Beograda i Prištine, da je za njega dijalog u blokadi od 1999. godine, od trenutka okupacije Kosova i Metohije

- Bio sam protiv svih oblika dijaloga koji su vođeni pod diktatom evropskih sila. Ništa me ovo ne iznenađuje. U svakom slučaju, separatističke vlasti u Prištini nastojaće i dalje da potisnu svu robu iz centralne Srbije sa Kosova i Metohije i da izvore snabdevanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preusmere na drugu stranu, prema Hrvatskoj ili nekim drugim destinacijama – rekao je Šešelj.

Predsednik SRS kaže da će u ovom trgovinskom ratu "štetu imati samo Srbija".

- Srbija ima šta da "izveze" na Kosovo i Metohiju, u smislu prodaje na tržištu u tom delu naše zemlje, a iz južne pokrajine ne vidim koja roba bi mogla da se prodaje u ostatku Srbije – kaže lider radikala.

Šešelj kaže da bi on, da je na vlasti, reagovao na ovu odluku hladnokrvno, nastavio da isporučuje robu Srbima sa Kosova i Metohije i ignorisao albanske carinske službe.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.