Mihajlović: Šešelj nezakonito obnovio kuću u Hrtkovcima

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Šešelj nezakonito obnovio kuću u Hrtkovcima

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je u Skupštini da je lider SRS-a Vojislav Šešelj prekršio Zakon o planiranju i izgradnji, jer nije nadležnim organima prijavio radove na kući u Hrtkovcima koju je nedavno kupio.

"Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj je kupio kuću u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Hrtkovcima za 40.000 evra i ta kuća je nelegalna jer je izgrađena bez građevinske dozvole. Ali Šešelj je prekršio Zakon o planiranju i izgradnji jer je ovu kuću obnovio bez dozvole, a morao je radove da prijavi opštini i da za to dobije dozvolu. To je krivično delo", istakla je Mihajlović, pokazujući fotografije kuće koju je Šešelj kupio u Hrtkovcima.

Ona je istakla i da je lider SRS-a kupovinu ove kuće trebalo da prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije, što nije uradio, pošto tvrdi da se ova stranka "zalaže sa čast i poštenje, a na drugoj strani krši zakone".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka "prozvala" Šešelja zbog kuće u Hrtkovcima

Izvor: B92, 24.Okt.2018

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je u Skupštini da je Vojislav Šešelj prekršio Zakon o planiranju i izgradnji...Ona je navela da Šešelj nije nadležnim organima prijavio radove na kući u Hrtkovcima koju je nedavno kupio..."Predsednik SRS-a Vojislav...

Nastavak na B92...

Mihajlović: Šešelj bez dozvole obnovio kuću u Hrtkovcima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2018

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da je lider Srpske radikalne stranke (SRS) i haški osuđenik Vojislav Šešelj prekršio Zakon o planiranju i izgradnji, jer nije nadležnim organima prijavio radove na kući u Hrtkovcima koju je nedavno kupio,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.