Ministarka prozvala Šešelja zbog kuće u Hrtkovcima

Izvor: B92, 24.Okt.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka "prozvala" Šešelja zbog kuće u Hrtkovcima

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je u Skupštini da je Vojislav Šešelj prekršio Zakon o planiranju i izgradnji.

Ona je navela da Šešelj nije nadležnim organima prijavio radove na kući u Hrtkovcima koju je nedavno kupio.

"Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj je kupio kuću u Hrtkovcima za 40.000 evra i ta kuća je nelegalna jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izgrađena bez građevinske dozvole. Ali Šešelj je prekršio Zakon o planiranju i izgradnji jer je ovu kuću obnovio bez dozvole, a morao je radove da prijavi opštini i da za to dobije dozvolu. To je krivično delo", istakla je Mihajlovićeva, pokazujući fotografije kuće koju je Šešelj kupio u Hrtkovcima.

Ona je istakla i da je lider SRS-a kupovinu ove kuće trebalo da prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije, što nije uradio, pošto tvrdi da se ova stranka "zalaže sa čast i poštenje, a na drugoj strani krši zakone", navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministarka "prozvala" Šešelja zbog kuće u Hrtkovcima

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2018

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je u Skupštini da je Vojislav Šešelj prekršio Zakon o planiranju i izgradnji...Ona je navela da Šešelj nije nadležnim organima prijavio radove na kući u Hrtkovcima koju je nedavno kupio...- Predsednik SRS-a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.