MONSTRUOZNO Šešelj: Ja sam se vratio iz Haga, a da li će se Đinđić vratiti

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNO Šešelj: Ja sam se vratio iz Haga, a da li će se Đinđić vratiti

Lider radikala Vojislav Šešelj ponovo se obrušio na ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, dok je na kratko boravio u rijalitiju "Farma".

Kada su ga učesnici u rijalitiju upitali o vremenu koji je proveo u Haškom tribunalu, Šešelj je rekao da ga je vlada Zorana Đinđića poslala u Hag.

- Đinđić je rekao Karli Del Ponte : "Vodite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga i nemojte ga vraćati". Evo, ja sam se ipak vratio, a šta mislite, da li će se vratiti Đinđić? - upitao je Šešelj prisutne.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Vojislav Šešelj na ovaj način govori o tragično nastradalom prvom demokratski izabranom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću. nedavno je na jednoj televiziji, gostujući zajedno sa "zvezdama" opskurnog rijalitija "Parovi", s neskrivenom zluradošću pričao o Đinđiću.

Lider radikala je, inače, naveo da nema nameru da se vraća u Hag. Ponovio je i da je tek tokom suđenja u Hagu postao dobar prijatelj sa Slobodanom Miloševićem.

- Neke stvari o njemu znam, ali to nikada neću nikome ispričati. O mrtvima sve najbolje - završio je Vojislav Šešelj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOKANTNO Šešelj: Ja sam se vratio iz Haga, da li će se i Đinđić vratiti!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2015

Đinđić je rekao Karli Del Ponte: "Vodite ga i ne vraćajte ga", izjavio lider radikala...Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponovio je šokantne izjave na račun ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića pošto je večeras gostovao na Farmi. Lider radikala je zapravo podsetio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.