MI SMO NAJKOMPETENTNIJI, RASTURAMO ARGUMENTIMA: Šešelj održao lekciju čitavoj opoziciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 08:57

"MI SMO NAJKOMPETENTNIJI, RASTURAMO ARGUMENTIMA": Šešelj održao lekciju čitavoj opoziciji

Vojislav Šešelj oktrio je zašto je SRS najbolja opoziciona partija u Srbiji.

Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je juče da je svestan da ta partija ne može da osvoji vlast, ali da je kada je bila deo parlamentarne opozicije uvek bila najkompetentnija.

- Potrebna je ozbiljna, jaka, čvrsta opozicija, kompetentna. A mi smo to bili. Uvek kad smo bili opozicija, bili smo najkompetentniji - rekao je on.

Šešelj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodao da se radikali spremaju za skupštinske sednice.

- Koja god da je tačka dnevnog reda, mi smo spremni, stručni i kompetentni da se njome bavimo. E, takva je opozicija potrebna Srbiji. Šta god mi uzmemo na tapet, mi to rasturamo argumentima - rekao je on.

Šešelj je istakao da je želeo da se povuče sa srpske političke scene, ali da mu rukovodstvo stranke to nije dalo.

- Rukovodstvo stranke mi je prosto naredilo da opet budem na čelu liste. Ne mogu ja sad u sukob sa rukovodstvom stranke. Ta stranka ostaje moja stranka do kraja života. A ne moram biti na njenom čelu. Pa evo ni (Aleksandar) Vučić nije na čelu, ali ima ogroman uticaj u toj stranci. Pa, imam i ja uticaj, a oni su smatrali da treba da budem i na čelu liste. Da li je to ispravno ili ne, opet ćemo videti 17. decembra - poručio je on.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.