JEDAN POTEZ RUSIJE I U AMERICI ĆE ZAVLADATI MRAK Šešelj nikad brutalniji Kijev igra protiv svojih interesa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 20:03

"JEDAN POTEZ RUSIJE I U AMERICI ĆE ZAVLADATI MRAK" Šešelj nikad brutalniji "Kijev igra protiv svojih interesa" (VIDEO)

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da se mnoge evropske zemlje "igraju Rusijom", a sa velikom silom se ne može ophoditi na takav način.

Šešelj ističe da su na zapadu mislili da će blokada i sankcije istrpeti Rusiju, ali da je rublja skočila i Rusija mnogo više zarađuje od energenata koje prodaje Kini, Indiji i drugim zemljama.

- Šta mislite šta bi radila Amerika da joj Rusija obustavi izvog obogaćenog uranijuma u SAD? - pitao je lider >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radikala i objasnio da obogaćeni uranijum predstavlja gorivo za atomske centrale.

Šešelj smatra da će u Americi "zavladati mrak" ukoliko joj Rusija obustavi izvog obogaćenog uranijuma.

Zapadna Evropa je ostala bez ozbiljnog državnika, upozorio je predsednik SRS u jutarnjem programu TV Pink.

Kada je u pitanju rat u Ukrajini, Vojislav Šešelj kao problem ističe i to da SAD i Velika Britanija huška Kijev da Ukrajina ne prihvati mirno rešenje, a Rusija neće vratiti ono što je njena vojska zauzela.

- Umesto da spašava šta se spasti može, rukovodstvo u Kijevu igra protiv ukrajinskih interesa - smatra Šešelj.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.