Šešelj isključen sa suđenja Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj isključen sa suđenja Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, angažovan kao pravni savetnik Milutina Jeličića - Jutke na suđenju zbog polnog uznemiravanja bivše saradnice, izjavio je da mu danas sudija nije dozvolio da u tom svojstvu nastupa ;na suđenju.

Suđenje bivšem predsedniku Opštine Brus zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, danas ;je nastavljeno u Osnovnom sudu u Kruševcu.

Šešelj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je isključen zbog nepoštovanja suda pošto je, kako je rekao, ukazao na neregularnosti u procesu i na "pravno neznanje" advokata Borivoja Borovića koji zastupa Mariju Lukić.

Borović je, naveo je Šešelj, pripisovao Jeličiću da je kao predsednik opštine bio nadležan za slučaj nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, dok je Šešelj obrazlagao da nadležnost nije na predsedniku opštine već na Ministarstvu građevinarstva, te da je zbog toga isključen sa suđenja.

Šešelj je ocenio da rekonstrukcija prepiske koja sadrži Jeličićevo ;seksualno uznemiravanje Marije Lukić ;deluje nemoguće, da je to "podvala i hajka" na Jeličića, a Mariju Lukić je optužio da je proces pokrenula iz lične koristi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj isključen sa sudjenja Jutki za seksualno uzmerivanje Marije Lukić

Izvor: Beta Video, 06.Nov.2019

KRUŠEVAC - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, angažovan kao pravni savetnik Milutina Jeličića - Jutke na sudjenju zbog polnog uznemiravanja bivše saradnice, izjavio je da mu danas sudija nije dozvolio da u tom svojstvu nastupa na sudjenju.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Šešelj na sudjenju Jutku u Osnovnom sudu u Kruševcu

Izvor: Beta Video, 06.Nov.2019

KRUŠEVAC - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj na sudjenju Milutinu Jeličiću Jutku u Osnovnom sudu u Kruševcu. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.