ZA PUTINA KRVAVI MEDVEDIĆI: Protesti u Berlinu zbog dolaska ruskog predsednika (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA PUTINA KRVAVI MEDVEDIĆI: Protesti u Berlinu zbog dolaska ruskog predsednika (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko desetina demonstranata ostavilo je ispred zgrade nemačkog parlamenta krvave medvediće u znak protesta zbog dolaska ruskog predsednika Vladimira Putina u Berlin i bombardovanja Alepa, javili su danas svetski mediji.

Demonstranti su protestovali zbog ruskih vazdušnih udara u Siriji i ostavili su krvave medvediće sa povezima preko glave.

Ukrajinski ambasador u Nemačkoj Andrij Melnijk je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na Tviteru objavio da je bilo 500 ljudi koji su uzvikivali "Dole Putin u centru Berlina", objavili su ukrajinski mediji.

Demonstranti su nosili i plakate s natpisima: "Prestanite bombardovanje dece Alepa, kaže 1.6 miliona", "Stop Putin" na kojem je precrtana glava ruskog predsednika.

Printskrin: YouTube/Ruptly TV

Putin je u Berlinu sa evropskim zvaničnicima razgovarao o Ukrajini i Siriji.



(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ZA PUTINA KRVAVI MEDVEDICI Protesti u Berlinu zbog dolaska ruskog predsednika (FOTO) (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 20.Okt.2016

Demonstranti su nosili i plakate s natpisima: "Prestanite bombardovanje dece Alepa, kaže 1.6 miliona", "Stop Putin"

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.