Vučić uputio telegram saučešća Putinu

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić uputio telegram saučešća Putinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, kao i ministru odbrane Sergeju Šojguu, povodom pogibije ruskih vojnika u avionu oborenom iznad Sredozemnog mora.

"Primite moje iskreno saučešće zbog pogibije pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije, u avionu Iljušin 20, oborenom u Sredozemno more. Uveren sam da će ruski narod čuvati sećanje na svoje sunarodnike, koji su izgubili život na vojničkoj dužnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << što je najveća žrtva koja se može prineti domovini", napisao je Vučić.

Njihova plemenita misija, u težnji da svet bude mirniji i pravedniji, obavezuje nas na večitu zahvalnost, napisao je Vučić, dodavši da je u ovim teškim trenucima srpski narod je uz bratski ruski narod.

"Molim vas da izraze dubokog saosećanja i snažne podrške prenesete i porodicama poginulih pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije“, navodi se u pismu predsednika Vučića, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Ruski avion oboren je u ponedeljak kada je svih 15 osoba koliko ih je bilo u letelici poginulo.

Sirijske snage pomešale su ruski "iljušin Il-20" sa izraelskom letilicom i oborile ga nedaleko od ruske baze Hmejmim u Siriji.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.