Vučić uputio čestitku Putinu, zahvalnost za stav o KiM

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić uputio čestitku Putinu, zahvalnost za stav o KiM

Radujem se Vašoj predstojećoj poseti Srbiji, koja će biti ne samo potvrda snažnog srpsko-ruskog prijateljstva, već i prilika za razgovor o saradnji i konkretnim projektima u budućnosti, rekao je predsednik Srbije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu Dan radnika bezbednosnih organa, zahvalivši se istovremeno na principijelnom stavu Rusije po pitanju KiM >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i izrazivši zadovoljstvo zbog Putinove predstojeće posete Srbiji. U telegramu u kojem Putina naziva prijateljem, Vučić kaže: "Dozvolite mi da Vam iskreno čestitam Dan radnika bezbednosnih organa Ruske Federacije, ne samo kao predsedniku Ruske Federacije, već i kao čoveku koji je svoju sjajnu karijeru započeo u organima državne bezbednosti. Od svog osnivanja, Sveruska izvanredna komisija predstavljala je osnovu sistema državne bezbednosti Vaše zemlje, a tradicije, koje su do sada uspostavljene, predstavljaju jedan od najvažnijih elemenata ruske državnosti. Pročitajte još - SASTANAK VUČIĆA I ČEPURINA: Putin dolazi u Srbiju u januaru Zaštita nacionalnih interesa i bezbednost građana oduvek su bili i jesu glavni, ključni prioriteti jedne zemlje, pa Vam želim, dragi prijatelju, da bezbednosni organi Ruske Federacije i u budućnosti rade sa velikom predanošću na dobrobit Vaše zemlje. Dozvolite da izrazim i veliku zahvalnost povodom principijelnog stava Rusije po pitanju Kosova i Metohije i aktivne podrške u međunarodnim organizacijama, a posebno u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija. Radujem se Vašoj predstojećoj poseti Srbiji, koja će biti ne samo potvrda snažnog srpsko-ruskog prijateljstva, već i prilika za razgovor o saradnji i konkretnim projektima u budućnosti." Foto Tanjug

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VUČIĆ ČESTITAO PUTINU Dan radnika bezbednosnih organa Ruske Federacije: Radujem se Vašoj predstojećoj poseti Srbiji!

Izvor: RTV Pink, 21.Dec.2018, 03:22

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, u kojoj se kaže:

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.