Vučić ispratio predsednika Rusije na aerodromu: Putin odleteo iz Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ispratio predsednika Rusije na aerodromu: Putin odleteo iz Srbije (FOTO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin otputovao je iz Srbije, po završetku posete, a na aerodromu "Nikola Tesla" ispratio ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Putin je poleteo sa aerodroma oko 20.15 sati.

Ruski predsednik je jednodnevnu posetu Srbiji završio obilaskom Hrama Svetog Save, gde je okupljenim građanima, koji su došli pred Hram u velikom broju, poručio: "Hvala vam na prijateljstvu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Putin odleteo iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2019

predsednik Rusije Vladimir Putin otputovao je iz Srbije, po završetku posete, a na aerodromu "Nikola Tesla" ispratio ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Putin je poleteo sa aerodroma oko 20:15 sati...Ruski predsednik je jednodnevnu posetu Srbiji završio obilaskom Hrama Svetog Save, gde je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.