Vučić čestitao rođendan Putinu: Ruski predsednik mu zahvalio i poručio: Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju!

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao rođendan Putinu: Ruski predsednik mu zahvalio i poručio: Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru čestitao rođendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i, uz "dobro zdravlje i srećan život", poželeo mu da "nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika i brani interese Rusije".

Vučić je ruskom šefu države poručio kako "s radošću očekuje njegovu predstojeću posetu Srbiji", a Putin je, zahvaljujući na rođendanskim čestitkama, još jednom potvrdio da će posetiti Srbiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rečima: "Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju", navodi se u saopštenju pres službe predsednika Srbije.

Vučić je Putinu poželeo i da "uz mnogo mudrosti, snage i volje, nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika, brani interese Rusije i da bratski ruski narod vodi čvrsto utemeljenim putem napretka".

Izražavajući "veliko poštovanje za posvećen rad predsednika Putina, zasnovan na jasnoj viziji i neizmernoj energiji, zahvaljujući kojem Rusija ostvaruje značajan uticaj na međunarodne odnose i čuva mir i stabilnost u svetu", Vučić je naglasio kako je "Srbija privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakav je Rusija".

"A Vi, poštovani predsedniče, zbog ličnog doprinosa jačanju veza naših dveju zemalja, uživate veliki ugled u Srbiji i istinsko poverenje srpskog naroda", poručio je ruskom šefu države Aleksandar Vučić, zahvaljujući istovremeno na "srdačnom gostoprimstvu tokom nedavne posete Moskvi".

"Veoma sam Vam zahvalan za pomoć Rusije u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa, koja se ogleda kroz aktivnu podršku u Ujedinjenim nacijama i svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju", prenosi Vučićevu poruku Putinu pres služba predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vučić Putinu čestitao rođendan

Izvor: Danas, 07.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru čestitao rođendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i, uz "dobro zdravlje i srećan život", poželeo mu da "nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika i brani interese Rusije". Članak Vučić Putinu čestitao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.