Vučić čestitao rođendan Putinu

Izvor: RTS, 07.Okt.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao rođendan Putinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu rođendan i poželeo mu da nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika i brani interese Rusije.
Aleksandar Vučić je predsedniku Putinu rekao i da sa radošću očekuje njegovu predstojeću posetu Srbiji, a Putin je, zahvaljujući na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rođendanskim čestitkama, još jednom potvrdio da će posetiti Srbiju, rečima: "Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju", saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Vučić je u telefonskom razgovoru predsedniku Putinu "poželeo dobro zdravlje i srećan život", kao i da, uz mnogo mudrosti, snage i volje, nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika, brani interese Rusije i da bratski ruski narod vodi čvrsto utemeljenim putem napretka.
Vučić je u razgovoru istakao da je "Srbija privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakav je Rusija".
"Vi, poštovani predsedniče, zbog ličnog doprinosa jačanju veza naših dveju zemalja, uživate veliki ugled u Srbiji i istinsko poverenje srpskog naroda", naglasio je predsednik Vučić.
Predsednik Vučić je i ovom prilikom predsedniku Putinu zahvalio na srdačnom gostoprimstvu tokom nedavne posete Moskvi, jer ukazana mu pažnja pokazuje duboko poštovanje za Srbiju.
"Veoma sam Vam zahvalan za pomoć Rusije u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa, koja se ogleda kroz aktivnu podršku u Ujedinjenim nacijama i svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju", istakao je predsednik Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić čestitao rođendan Putinu, predsednik Rusije odgovorio: "Vidimo se u Srbiji"

Izvor: Blic, 07.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas predsedniku Rusije Vladimiru Putinu rođendan i poželeo mu da nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika i brani interese Rusije.

Nastavak na Blic...

Vučić: Srbija privilegovana što ima prijatelja kakav je Rusija

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2018

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom i čestitao mu rođendan, navodeći da sa radošću očekuje njegovu predstojeću posjetu Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.