Izvor: RTS, 06.Jan.2021, 08:40

Vučić čestitao Putinu Božić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom Božića, pismo predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.
"Vama i svim pravoslavnim hrišćanima u Ruskoj Federaciji upućujem srdačne čestitke za Božić, uz iskrene želje da ga provedete u dobrom zdravlju, miru i blagostanju. Neka ovaj najradosniji praznik pomirenja, sloge i porodične harmonije u sva srca unese ljubav i dobru volju, a u domove sreću i svaki napredak", navodi Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Godina iza nas bila je teška, ali je pokazala da, u vremenima bremenitim izazovima, uz razumevanje, solidarnost i ljubav prema bližnjem, možemo da odolimo iskušenjima, ukazuje Vučić.
Ističe, da ga raduje što su Srbija i Rusija, i u ovo doba neizvesnosti, pokazale bliskost i čvrsto prijateljstvo.
"Koristim i ovu priliku da Vam zahvalim na aktivnoj podršci koju Rusija pruža Srbiji u odbrani interesa srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji. Posebnu zahvalnost Vam izražavam na ličnom zalaganju da se završe radovi na mozaiku u Hramu svetog Save i toploj poruci koju ste uputili", navodi se u pismu predsednika Vučića.
Pismo sa božićnim čestitkama predsednik Vučić uputio je i patrijarhu Moskve i sve Rusije Kirilu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić čestitao Božić Putinu

Izvor: Blic, 06.Jan.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Božić predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i svim pravoslavnim hrišćanima u Ruskoj Federaciji, uz iskrene želje da ga provedu u dobrom zdravlju, miru i blagostanju.

Nastavak na Blic...

Vučić čestitao Božić Putinu

Izvor: Danas, 06.Jan.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Božić predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i svim pravoslavnim hrišćanima u toj zemlji i poželeo da praznik provedu u dobrom zdravlju, miru i blagostanju, saopšteno je iz Službe za saradnju s medijima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.