Vučić: Računamo na podršku Rusije u međunarodnoj areni, mogu i oni da računaju na nas

Izvor: Danas, 04.Dec.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Računamo na podršku Rusije u međunarodnoj areni, mogu i oni da računaju na nas

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, da su odnosi sa Rusijom prijateljski, bratski i da, ako Srbija može na nekog da računa u međunrodnoj areni, to je Rusija, kao i "oni na nas".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić uoči sastanka sa Putinom: Rusi žele da imaju Srbiju za saveznika na Balkanu

Izvor: Blic, 04.Dec.2019

Ako na nekog Srbija može da se osloni u međunarodnoj areni to je Rusija, u to nema nikakve sumnje, a isto tako oni mogu na nas da se oslone, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dodajući da su odnosi dve zemlje prijateljski i bratski.

Nastavak na Blic...

Zelenski želi dogovoriti razmjenu preostalih zarobljenika u Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Dec.2019

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izjavio je u srijedu da želi dogovoriti razmjenu svih preostalih ukrajinskih zatvorenika koji se nalaze u Rusiji, tokom sastanka sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom na samitu u Parizu sljedeće sedmice. Ukrajina i Rusija razmijenile su zatvorenike početkom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.